OTOBÜSLÜ 2 GECE 3 GÜN KAZANLIK GÜL FESTİVALİ Tur Programı
Kalkış Yerleri: BURSA
PROGRAM
1 Gün:

Siz değerli misafirlerimiz ile Miratus Turizm önünde buluşuyoruz ve 22:00'da hareket ediyoruz. İstanbul’da belirtilen noktalardan belirlenen saatlerde siz değerli misafirlerimizi de alarak keyifli yolculuğumuza devam ediyoruz. Ara molalar eşliğinde devam eden yolculuğumuzda Kapıkule Sınır Kapısı'na varıyoruz. Çıkış işlemlerimizin ardından Bulgaristan ülkesine giriş yapıyoruz.Kapıkule sınır kapısına varışın ardından pasaport ve gümrük işlemleri sonrası Bulgaristan’a giriş.



2 Gün:

Sabah erken saatlerde Filibe’ye vardıktan sonra kahvaltı için mola veriyoruz (ekstra 10 € ) Kahvaltımızın ardından , dünyanın en eski şehir yerleşimlerinden biri olan Filibe’de panoramik şehir turuna başlıyoruz. Turumuz esnasında Roma Stadyumu , Hüdavendigar Murat Paşa tarafından yaptırılan Cuma Camii , Müftülük , Nebet Tepe Mevkide yerleşik olan Eski Plovdiv Şehri , Anfi Tiyatro , Fransız Şair ve yazar olan AlphonseLamartine Evi, Hisar Kapı , Bulgaristan Ortadoks Mimarisinin en güzel örneklerinden ve aynı zamanda en eski kiliselerinden biri olan SvetiKostantin&Elena Kilisesi, Balabanov Evi görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından hotelimize yerleşiyoruz saat 16:00’da lobide buluşma.  Dileyen misafirlerimiz ile Baçkova Manastır’ı turumuza başlıyoruz. Baçkova Manastırı’ı Bulgaristan'ın Filibe ilinde, ülkenin Rila Manastırından sonra ülkedeki en büyük manastırdır. (ekstra 10 €) Turlarımızın ardından hotelimize dönüyor ve hotelimizin spa ve casino imkanlarından faydalanmak üzere serbest zaman alıyoruz.

Konaklama Grand Hotel Plovdiv’de.



3 Gün:

Sabah kahvaltımızın ardından saat 10:00’da lobide buluşuyoruz. Dileyen misafirlerimiz Filibe’yi keşfetmeye çıkabilir dileyen misafirlerimiz ile de Starosel’deki turumuz için hareket ediyor ve  şarap mahsenlerini ziyaret ediyoruz. ( ekstra 10 € ) Hotelimize döndükten sonra siz değerli misafirlerimize serbest zaman veriyoruz.

Konaklama Grand Hotel Plovdiv’de.

 



4 Gün:

Sabah erken saatte kahvaltımızın ardından saat 07:30’da GÜL FESTİVALİ’ne hareket ediyoruz. Kazanlık’a ulaşmamızın ardından Kazanlık Şehri Gül Festivali ve Bayrak Yarışları ,  Gül Toplama, Güzellik Yarışması , Folklor Gösterileri , Geleneksel Bulgar Unlu Mamülleri Tanıtımı , Gül Reçelleri Tanıtımı ve benzeri bir çok etkinlikle Kazanlık Gül Festivalinin eğlenebilmemiz adına serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanın ardından rehberimizin belirleyeceği noktada buluşup dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Gümrük ve pasaport işlemlerinin ardından Türkiye’ye giriş yapıyoruz. Edirne’de Selimiye Camii ziyaretimizden sonra tatmadan ayrılmak istemeyeceğiniz Edirne ciğercisinde ciğer ziyafetimizden sonra yola koyuluyoruz. Ara molalar eşliğinde dönüş yolculuğumuzu siz değerli misafirlerimizi aldığımız buluşma noktalarına bırakıp, bir sonraki turumuzda görüşmek dileği ile sonlandırıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak1. ÇocukTaksitler
30.05.2024190,00210,00 --Taksitler »
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.miratus.com.tr/tur-110-otobuslu-2-gece-3-gun-kazanlik-gul-festivali.html

    Altınşehir Mah. Abdi İpekçi Cad. No:44/A 16120 Nilüfer/ Bursa
    +90 224 372 44 40


    Bu çıktı 19.04.2024 20:37 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.